آموزش شیرینی و دسر

طرز تهیه ساوارین با گاناش

مجله سرآشپز – بهار اسدی: برای تهیه این مدل کیک باید قالب ساوارین داشته باشین قالبایی که وقتی بعد از پخت کیک رو برمیگردونین توش فرورفتگی یا حفره ایجاد شده برای پر شدن با انواع کرم ها.

مواد مورد نیاز:

 

  • آرد (الک شده): 1 پیمانه
  • شکلات صبحانه: یک سوم پیمانه
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • شکر: یک دوم پیمانه
  • خامه صبحانه: 50 گرم
  • پودر کاکائو: یک چهارم پیمانه
  • بیکینگ پودر: 1.5 ق چ
  • آب جوش: یک دوم پیمانه
  • وانیل: یک هشتم ق چ

 

 

ساوارین با گاناش

 

روش پخت :

 1. شکلات (به دمای محیط رسیده) را همراه با آب جوش داخل کاسه ای کوچک ریخته و حل کنید، سپس کنار بگذارید تا خنک شود.

 2. تخم مرغ، شکر و وانیل را داخل کاسه ای با همزن برقی بزنید تا کرم و کش دار شود.

 3. مخلوط شکلات و خامه صبحانه را به مایه تخم مرغی افزوده و با همزن برقی مخلوط کنید.

 4. آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و 3 مرتبه الک کنید. بعد آن را به مخلوط مایه تخم مرغی افزوده و به وسیله لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید.

 5. قالب ساوارین (قالبی است که بعد از پخت وقتی آن را برمی گردانند، داخل آن فرورفتگی یا حفره ایجاد شده که برای پرکردن آن از انواع کرم ها استفاده می شود) را با مقداری روغن مایع چرب کرده، بعد مایه کیک را داخل آن بریزید.

 6. سپس آن را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، حدود 40 دقیقه بپزید. بعد کنار بگذارید تا خنک شود.

 7. کیک را داخل ظرف سرو برگردانده و حفره خالی آن را با گاناش ولرم شده، پرکرده و روی آن دانه انار پاشیده و به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید تا گاناش سفت شود. سپس سرو کنید.

برای تهیه گاناش:

 1. 150 گرم خامه صبحانه را داخل شیرجوشی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.

 2. هنگامی که شروع به جوشیدن کرد، 150 گرم شکلات نیمه تلخ (خردشده) را به آن اضافه کرده و از روی حرارت بردارید و هم بزنید تا با داغی خامه، شکلات ذوب شده و سس یکدست شود.


منبع:
https://www.bartarinha.ir/fa/news/658524/طرز-تهیه-ساوارین-با-گاناش

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا