آیا خوردن نان باعث چاقی می شود؟
خوردن نان و چاقی
بررسی رابطه خوردن نان و چاقی + دو افسانه غذایی دیگر
با وجود گزینه های بسیار زیاد، نان همچنان بهترین انتخاب برای صبحانه در میان بسیاری از مردم است. مردم دوست دارند نان بخورند زیرا طعم خوبی دارد و همچنین باعث صرفه جویی در زمان می شود. اما برخی افراد معتقدند که مصرف نان باعث چاقی می شود در ادامه این مورد را بررسی می کنیم با همراه باشید.
افسانه های زیادی در مورد خطرات و مزایای سلامتی تقریباً هر چیزی که می خوریم وجود دارد. بسیاری از رایجترین افسانهها بر سه غذایی که تقریباً هر روز خورده میشوند تمرکز دارند: نان، شیر و تخممرغ.
در حالی که قبلاً اینها “اصول” مواد غذایی با گزینه های محدود بودند، در چند سال گذشته، ده ها محصول در این دسته ها در دسترس هستند، که انتخاب های سالم را چالش برانگیزتر می کند.
زمان آن فرا رسیده است که با حقایقی که میتوانند از انتخابهای هوشمندانهتر و تغذیه سالمتر حمایت کنند آشنا شویم. بیایید نگاهی دقیقتر به آنچه درست است و چه چیزی درست نیست، بیندازیم.
رابطه خوردن نان و چاق
خوردن نان باعث چاقی می شود. حقیقت یا افسانه؟
افسانه! خوردن نان باعث افزایش وزن و چاقی نمی شود. با این حال، خوردن نان بیش از حد باعث چاقی می شود، همانطور که خوردن هر کالری بیش از حد ممکن است باعث چاقی شود.
– نان در هر اونس کالری برابر با پروتئین دارد.
– نان سبوس دار و نان سفید در هر برش کالری یکسانی دارند.
– نان غلات کامل، پر از فیبر است و باعث می شود احساس سیری بیشتری داشته باشید، بنابراین می توانید کمتر بخورید و همچنان احساس سیری کنید پس اگر قصد کاهش وزن دارید، نان غلات را انتخاب کنید.
تفاوت شیر ارگانیک و معمولی
شیر ارگانیک حاوی مواد مغذی بیشتری نسبت به شیر معمولی است. حقیقت یا افسانه؟
افسانه! شیر ارگانیک و معمولی حاوی مواد مغذی یکسانی است.
شیر ارگانیک و معمولی از نظر پروتئین، کلسیم، ویتامین D و سایر مواد مغذی برابر است.
شیر بادام به طور طبیعی پروتئین بسیار کمی دارد، اما برخی از مارک ها با پروتئین افزوده غنی شده اند تا با پروتئین موجود در شیر مطابقت داشته باشند یا بیشتر از آن باشند.
قرار گرفتن شیر در معرض آنتی بیوتیک ها و هورمون ها برای هر دو شیر تقریباً برابر است: اگر شیر ارگانیک باشد، گاو هرگز آنتی بیوتیک مصرف نکرده است. اگر شیر معمولی باشد، باز هم آنتی بیوتیک در آن وجود نخواهد داشت، زیرا زمانی که شیر از گاوهایی که آنتی بیوتیک مصرف کرده اند تولید می شود، خارج می شود.
تخم مرغ سفید و قهوه ای
تخم مرغ قهوه ای برای شما سالم تر از تخم مرغ سفید است. حقیقت یا افسانه؟
افسانه ! رنگ تخم مرغ هیچ ارتباطی با فواید آن برای سلامتی ندارد.
انواع مختلف مرغ ها تخم مرغ هایی با رنگی متفاوتی تولید می کنند.
سطح مواد مغذی توسط خوراکی که جوجه ها می خورند تعیین می شود، به همین دلیل تفاوت هایی وجود دارد.
تخم مرغ ها صرف نظر از رنگ آنها گزینه ای سالم هستند. بدن می تواند تقریباً کل تخم مرغ را جذب و پردازش کند.
یک تخم مرغ بزرگ حاوی 75 کالری، 7 گرم پروتئین، 5 گرم چربی و 1.6 گرم چربی اشباع شده است.
تخم مرغ همچنین حاوی آهن، ویتامین ها، مواد معدنی و کاروتنوئیدها است.