رپورتاژ آگهی

پنج اسانس محبوب در تولید شیرینی و شکلات

 

 

اسانس های خوراکی و کاربردهای آنها

انواع اسانس خوراکی به دلیل رایحه و بوی خوشی که دارند، در صنایع غذایی بسیار مورد توجه تولیدکنندگان قرار گرفته اند. این اسانس ها که اغلب از گیاهان و میوه های متنوع استخراج می شوند، به عنوان نگهدارنده و طعم دهنده مورد استفاده قرار می گیرند. البته تنها استفاده از اسانس ها به صنایع مواد غذایی محدود نشده و در صنایع دارویی، آرایشی و بهداشتی نیز از اسانس ها با رایحه های متنوع استفاده می شود. در صنایع غذایی از این اسانس ها برای طعم دهی و افزودن عطر طبیعی به انواع کیک، شیرینی جات و شکلات بهره می گیرند. تنقلاتی مانند ژله، پاستیل، انواع بستنی و آبنبات ها نیز با اسانس های خوراکی تهیه می شوند. انواع اسانس خوراکی نه تنها به بهبود عطر و طعم مواد غذایی کمک می کنند، بلکه با خاصیت ضدمیکروبی خود، به عنوان یک نگهدارنده عمل کرده و ماندگاری مواد غذایی را افزایش می دهند.

اسانس های خوراکی

 

از جمله خواص استفاده از اسانس های خوراکی، خواص ضدالتهابی و ضدآنتی اکسیدانی آنهاست که باعث می شود از این ترکیبات به وفور در داروها استفاده شود. همچنین، برخی اسانس ها مانند اسانس زعفران و وانیل، به تسکین درد و تسکین اعصاب افراد کمک بسیاری می کنند. البته باید توجه داشت که زیاده روی در مصرف این اسانس ها باعث بروز عوارض جانبی شده و باید در حد تعادل مصرف شوند.

اسانس وانیل پودری، کاربرد و خواص آن

در میان انواع اسانس خوراکی، اسانس وانیل پودری جزء پرطرفدارترین اسانس ها در میان قنادان است. از اسانس وانیل در مزه دار کردن انواع کیک، بستنی و شیرینی استفاده می شود. از طرفی، رایحه ی گرم و شیرین اسانس وانیل، حس تسکین و آرامش را به مصرف کننده القا می کند. اگر در ترکیب بیسکوییت ها و دسرها ترکیبی با بوی ناخوشایند وجود داشته باشد، برای بهبود طعم و عطر از اسانس وانیل استفاده می شود. کاربرد اسانس وانیل تنها منحصر به صنایع غذایی نبوده و این اسانس در صنایع بهداشتی و شوینده ها نیز مورد استفاده قرار می گیرد. در ترکیب بیشتر عطرها، لوسیون ها، کرم ها و خوشبوکننده هایی که در بازار موجودند، اسانس وانیل به چشم می خورد. خواص اسانس وانیل از جمله تقویت روحیه، جلوگیری از عفونت و کاهش استرس، باعث شده تا تولیدکنندگان در شمع سازی نیز از این اسانس خوشبو استفاده کرده و شمع های معطر را با اسانس وانیل روانه بازار کنند.

اسانس وانیل پودری

 

کاربرد اسانس زعفران پودری

سالیان سال است که زعفران به عنوان یک گیاه خوشبو و خوش طعم، مهمان سفره های بسیاری از ما ایرانی هاست. استفاده از زعفران از شربت گرفته تا انواع کیک و شیرینی تنوع داشته و بسیاری از افراد از اسانس زعفران پودری به جای خود گیاه زعفران استفاده می کنند. از آنجایی که قیمت گیاه زعفران کمی بالاست، اسانس زعفران می تواند گزینه خوبی برای خرید باشد. کاربرد اسانس زعفران بسیار گسترده بوده و طعم دهی و رنگ دهی به انواع خورشت ها، حلوا، باقلوا، کیک، نوشیدنی و بستنی را شامل می شود. علاوه بر این، در تولید برخی از داروها، مکمل ها، کرم ها و لوسیون ها از این اسانس خوش رنگ استفاده می کنند.

در میان انواع اسانس خوراکی، اسانس زعفران یکی از خوش رنگ ترین اسانس ها بوده که دارای خواص متعددی نیز می باشد. اولین خاصیت این نوع اسانس، آرامش بخشی آن است. در حالت کلی گیاه زعفران باعث ایجاد حس آرامش و کاهش استرس در افراد شده و از این جهت بسیار پرطرفدار است. همچنین، اسانس زعفران پودری نسبت به خود زعفران ماندگاری بیشتری داشته و قیمت مناسبتری دارد. بهبود خلق و خو، تقویت عملکرد مغز، هضم بهتر غذا، جلوگیری از التهاب، تقویت بینایی و پیشگیری از ابتلا به بیماری هایی مانند دیابت، از دیگر خواص اسانس زعفران هستند. اگر می خواهید با خرید اسانس زعفران پودری از مزایای بی نظیر آن بهره مند شوید، از سایت آراد اسانس دیدن فرمایید. ما بهترین اسانس های خوراکی را برای فروش عرضه کرده و کیفیت عطر و طعم اسانس ها را تضمین می کنیم.

اسانس زعفران

 

اسانس شکلات؛ رایحه ای از بهشت

در میان انواع اسانس خوراکی، اسانس شکلات پودری به عنوان اسانسی با رایحه عمیق شکلات، بسیار مورد توجه همگان است. مسلما اولین کاربرد اسانس شکلات پودری مربوط به شیرینی و شکلات است. گاهی قنادان در تولید شیرینی و کیک، به جای شکلات از اسانس آن استفاده می کنند. بعلاوه، در تهیه انواع کیک و بستنی می توان از اسانس شکلات استفاده کرد. بوی اسانس شکلات به بهبود سلامت روان افراد کمک کرده و موجب کاهش اضطراب و استرس می شود. از دیگر خواص اسانس شکلات، جلوگیری از التهاب و در نتیجه سلامت مفاصل است. همچنین، طعم و رایحه اسانس شکلات با افزایش انعطاف پذیری رگ های خونی، به تقویت عملکرد قلب کمک کرده و جریان خون به تمامی اندام های بدن را بهبود می بخشد. بعلاوه، آنتی اکسیدان هایی که در اسانس شکلات وجود دارند، باعث درخشش پوست شده و از بروز چین و چروک جلوگیری می کنند.

اگرچه برای اسانس شکلات خواص متعددی بیان شد، اما باید در نظر داشت که استفاده بی رویه از هر ماده غذایی به خصوص اسانس شکلات، می تواند باعث بروز عوارضی نیز بشود. بنابراین، پس از خرید اسانس شکلات، بهتر است آن را رقیق کرده و در صورت بروز واکنش های آلرژیک در افراد، باید از مصرف مجدد آن جلوگیری شود. سایت آراد اسانس، اسانس های شکلاتِ تهیه شده از شکلات های خالص را عرضه می کند تا شما خریداران گرامی بتوانید با اطمینان خاطر، باکیفیت ترین اسانس ها را خریداری نمایید.

 

با اسانس کارامل شیرینی های خود را خوش طعم کنید!

یکی دیگر از انواع اسانس خوراکی، اسانس کارامل پودری است. عطر کارامل، یکی از غنی ترین رایحه ها بوده که به عنوان یک عصاره معطر بسیار پرکاربرد است. کارامل از شکر پخته شده استخراج شده و کاربرد گسترده ای در صنایع غذایی دارد. در انواع کیک و شیرینی، بستنی، ژله، پاستیل، دسر، شیرها و نوشیدنی های طعم دار، شکلات و آبنبات از این عصاره ی شیرین و دلپذیر استفاده می شود. البته کاربرد اسانس کارامل پودری فقط مختص صنایع غذایی نبوده و در صنایع آرایشی و بهداشتی نیز از این عصاره استفاده هایی می شود. به طور مثال، برخی کرم ها، لوسیون ها، رژ لب ها، صابون ها، عطرها و خوشبوکننده های هوا با اسانس کارامل تولید شده و وارد بازار فروش می شوند.

یکی از خواص اسانس کارامل، ایجاد آنتی اکسیدان و در نتیجه جلوگیری از فساد مواد غذایی و شیرینی جات است. این اسانس در بدن انسان نیز، با تولید آنتی اکسیدان، سلول ها را در برابر رادیکال های آزاد حفظ می کند. علاوه بر این، در زمان هایی که احساس می کنید انرژی شما افت کرده است، می توانید با مصرف کارامل، انرژی از دست رفته خود را بازیابید. همچنین، مصرف کارامل به دلیل گلوکز خالصی که دارد، می تواند سطح قند خون را در صورت افت، افزایش دهد. به یاد داشته باشید که مصرف بیش از حد کارامل به دلیل شکر خالصی که داراست، می تواند باعث افزایش وزن، مشکلات کبدی و پوسیدگی سطح دندان ها شود. بنابراین، خرید اسانس کارامل باید به صورت محدود صورت گیرد تا مانع از مصرف بی رویه آن شود.

اسانس کارامل پودری

 

اسانس تافی پودری

یکی دیگر از انواع اسانس خوراکی، اسانس تافی است. اسانس تافی با طعم کره ای خود، رایحه و طعم منحصربه فردی را به انواع شیرینی و کیک می بخشد. این طعم شیرین، دارای بوی معطری بوده که افراد با ذائقه های مختلف را به خود جذب می کند. کاربرد اسانس تافی پودری مانند دیگر اسانس ها گسترده بوده و شامل کیک، کلوچه، انواع دسر، بستنی و حتی قهوه و سایر نوشیدنی ها می شود. برخی ماست های طعم دار نیز با این اسانس مزه دار می شوند. از جمله خواص اسانس تافی پودری نیز می توان به ایجاد آنتی اکسیدان در بدن، بهبود خلق و خو، کاهش استرس، افزایش انرژی و قند خون اشاره کرد. البته افرادی که مبتلا به دیابت هستند، باید در مصرف این نوع اسانس احتیاط کنند.

اسانس تافی پودری

 

طرز تهیه تافی با اسانس تافی

برای تهیه تافی با اسانس تافی پودری باید ابتدا 2 لیوان شیر را درون قابلمه ای ریخته و روی حرارت قرار دهید.پس از چند دقیقه شیر گرم شده و باید 2 لیوان شکر را به همراه 5 قاشق عسل و 100 گرم کره به آن اضافه کنید. زمانی که مخلوط جوشید، حرارت زیر قابلمه را کم کرده و به مدت نیم ساعت مخلوط را هم بزنید. برای اینکه مطمئن شوید مخلوط تافی شما آماده است یا خیر، باید کمی از مخلوط را در ظرف آب سرد بریزید. اگر مخلوط یکجا جمع شد یعنی تافی آماده ریختن در قالب است؛ ولی اگر مخلوط تافی در آب سرد پخش شد، یعنی باید مدت بیشتری حرارت ببیند. در این مرحله، کمی اسانس تافی به مخلوط اضافه کنید. افزودن اسانس در مراحل آخر، به ماندگاری عطر و طعم آن بیشتر کمک می کند. البته بهتر است پس از اینکه اسانس را افزودید، کمی روی حرارت مخلوط را هم بزنید تا اسانس کامل در مخلوط حل شود.

سپس، قالب مورد نظر را چرب کرده و مخلوط مورد نظر را در آن بریزید. مخلوط را کامل پخش کرده و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. پس از 2 ساعت تافی شما آماده بوده و می توانید آن را به شکل و اندازه های دلخواه برش دهید. بهترین کار برای نگهداریِ طولانی مدت تافی ها، قرار دادن آنها در یک نایلون یا ظرف در بسته است.

5/5 - (1 امتیاز)
دکمه بازگشت به بالا