تارتلت کرانچی سیب
ماهنامه کیک و شیرینی – مریم کریمی: این دسر خوشمزه را برای عصرانههای بهاری درست کنید و از آن لذت ببرید.
مواد لازم کرانچ:
- آرد: 115 گرم
- دارچین: یک چهارم ق چ
- شکر دانه درشت: 50 گرم
- کره سرد معکبی: 50 گرم
- سیب اسلایس شده سبز: 600 گرم
- کشمش بی دانه: 30 گرم
- شکلات چیپسی نسوز: 50 گرم
- پودر قند برای تزیین: به مقدار لازم
مواد لازم خمیر تارتلت
- آرد سرد: 160 گرم
- کره سرد فریزری: 100 گرم
- پودر بادام: 35 گرم
- شکر دانه ریز: 30 گرم
- زرده تخم مرغ: یک عدد
- آب یخ: یک ق س
- اسانس بادام تلخ: یک چهارم ق چ
طرز تهیه :
1. داخل دستگاه غذاساز آرد، شکر، پودر بادام و کره را بریزید.
2. دستگاه را روشن کنید تا مواد به صورت خرده نان درآید.
3. سپس زرده تخم مرغ و اسانس بادام تلخ را اضافه کنید.
4. در انتها آب سرد یخچالی اضافه کنید.
5. خمیر حاصله را جمع کرده داخل سلیفون گذاشته و داخل یخچال به مدت 1 ساعت استراحت دهید تا کاملا خنک شود.
5. بعد از مدت زمان استراحت خمیر را باز کرده و داخل قالب های تارتلت را از خمیر بپوشانید.
6. کف تارتلت ها را چنگال بزنید.
7. داخل سینی قالب ها را چیده و داخل فر 190 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه خمیرها را بپزید. (باید خمیر تارتلت ها نیم پز شود. دقت کنید که بیشتر از زمان مذکور داخل فر نماند.)
8. بعد از پخت و خنک شدن خمیر تارتلت ها داخل خمیر را با یک ردیف سیب اسلایس شده بپوشانید و در نهایت کشمش و شکلات چیپسی بریزید.
9. دوباره قالب ها را داخل فر قرار داده و به مدت 25-20 دقیقه بپزید.
10. در انتها با پودر قند فراوان تمام سطح تارتلت ها را پوشش بدهید.
طرز تهیه مواد رویه (کرانچی):
1. آرد را داخل ظرفی بریزید.
2. سپس دارچین به آن اضافه کرده و با چنگال مواد را هم بزنید.
3. سپس کرم را داخل مواد ریخته و با پشت چنگال کرم را داخل آرد و دارچین مالش بدهید.
4. در انتها شکر را اضافه کنید و مواد را یکدست کنید.
نکته:
1. ممکن است برای خمیر تارتلت از 2 قاشق سوپخوری آب سر استفاده شود.
2. پیشنهاد می شود از سیب ترش با پوست برای تهیه این تارتلت استفاده شود.
3. می توان پودر بادام را حذف کرد و به همین مقدار از آرد نشاسته ذرت استفاده شود.