آموزش شیرینی و دسر

دستور تهیه کیک اکلز ، یک کیک خوشمزه

کیک انگلیسی , مواد لازم کیک اکلز , شیرینی اکلز

رسپی کیک اکلز

آموزش پخت کیک انگلیسی؛کیک اکلز

کیک اکلز بیشتر شبیه کلوچه است تا کیک ، کلوچه ای که داخلش را با کشمش پر کرده اند.

کیک اکلز ( به انگلیسی : Eccles cake ) کیک انگلیسی است که شبیه کلوچه است و داخلش را با کشمش و میوه های خشک پر می کنند و به این دلیل که اولین بار دراکلز لانکشایر تولید شده به این نام شناخته می شود.

روش اول تهیه کیک اکلز

مواد لازم کیک اکلز برای 8 عدد

   کره 250 گرم
آرد معمولی350 گرم
  آب لیمو1/2 لیمو
مواد داخل کیک
 کره25 گرم
 کشمش200 گرم
 پوست لیمو خشک شده50 گرم
 شکر غلیظ شده ( به انگلیسی Muscovado sugar )100 گرم
 دارچین1 قاشق چای خوری
زنجبیل و زیره سبزبه میزان لازم
پوست کامل لیمو یا پرتغال1 عدد
 سفیده تخم مرغ1 عدد  برای رویه
طرز تهیه اکلز کیک انگلیسی , اکلز کیک , کیک اکلز

دستور تهیه کیک اکلز

طرز تهیه کیک اکلز

کره را تکه تکه کنید و در فریزر بگذارید سفت شود.

آرد را با نصف کره در کاسه ریخته و با میکسر بزنید سپس آبلیمو و 100 میلی لیتر آب سرد به آرد اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا کره جذب آرد شود و خمیری شکل شود.

خمیر را با وردنه با ندازه 20 * 30 باز کنید و از وسط تا کنید و دوباره با وردنه باز کنید.

سه بار این کار را تکرار کنید و سپس اجازه دهید 15 دقیقه روی میز کار بماند و سپس حداقل نیم ساعت در یخچال بگذارید استراحت کند.

بقیه کره را به همراه کشمش و  پوست لیمو خشک روی حرارت بگذارید و وقتی کره ذوب شد از روی حرارت بردارید.

خمیر را به اندازه 12 سانتی متر باز کنید و با کاتر گرد 8 عدد قالب بزنید و از مواد کشمشی رویش بگذارید.

بقیه خمیر را قالب بزنید و روی خمیرهای قبلی بگذارید و لبه ها رابه هم بپیچانید که موادش بیرون نریزد.

با قلم مو رویشان سفیده تخم مرغ بکشید و به مدت 15 – 20 دقیقه در فری که از قبل با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم شده است بپزید تا طلایی شود.

این کیک را میتوانید برای عصرانه همراه با چای و قهوه سرو نمایید.

روش دوم تهیه کیک اکلز

مواد لازم کیک اکلز برای 10 عدد

 کره سرد   175 گرم
 آرد  225 گرم
نمک 1 پینچ
سفیدة تخم‌مرغ 1 عدد
 شکر برای روی شیرینیبه میزان لازم
مواد لازم میانی
 شکر قهوه‌ای گرانول60 گرم
کره نرم شده60 گرم
کشمش پلوئی110 گرم
مربای پوست پرتقال بدون شربت 60 گرم
دارچین، هل و جوز هندی یک‌ چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک اکلز , روش تهیه کیک اکلز , کلوچه اکلز

کیک انگلیسی اکلز

طرز تهیه کیک اکلز

کره را در قویل بپیچید و 30 ثانیه در فریزر بگذارید.

آرد و نمک را الک کنیدد و کره را با رنده درشت روی آرد رنده کنید.

اگر از دستتان سر میخورد میتوانید کره را در آرد بزنید.

با استفاه از پالت ، کره را با آرد مخلوط کنید تا حالت خرده نان بگیرد.

حدود 4 قاشق سوپخوری آب سرد به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا حالت خمیری بگیرد.

روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت در یخچال بگذارید استراحت کند.

روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را با کمک وردنه به ضخامت 4 میلی متر باز کنید و 10 دایره به قطر 10 سانتی متر قالب بزنید و روی هر خمیر یک قاشق از ترکیب مواد میانی بگذارید .

لبه های خمیر را با آب و قلم مو مرطوب کنید و خمیر را از اطرف جمع کنید و سپس برگردانید که سمت صافش رو به بالا باشد.

رویش وردنه بکشید تا قطر خمیر به حدود 5 – 6 سانتی متر برسد.

با چاقو سه برش کوچک روی شیرینی ها بیندازید و در سینی فر بچینید و رویشان سفیده تخم مرغ بمالید و شکر بپاشید و به مدت 15 دقیقه در فری که از قبل با د مای 200 درجه سانتیگراد گرم شده است بپزید تا طلایی شود.

امتیاز شما به این مطلب
دکمه بازگشت به بالا