آموزش شیرینی و دسر

طرز تهیه بیسکویت مربایی؛ عصرانه‌ای دلپذیر

وب‌سایت غذالند – مریم حسن‌پور: بیسکویت مربایی، یک نوع عصرانه و دسر عالی و خوشمزه می‌باشد که می‌توانید به راحتی در منزل درست کنید. البته، چون ماندگاری این بیسکوییت‌ها بالا می‌باشد، می‌توانید در حجم زیاد آماده و در زمان طولانی برای ۲ هفته نوش جان کنید. وجود مواد اولیه سالم، چون آرد گندم، شکر و تخم مرغ که البته فاقد هیچ نوع افزودنی نیز نیست، باعث ارزش تغذیه بالا و مفید این بیسکویت خوشمزه شده است.

بیسکویت مربایی

معمولاً برای لاغری و کاهش وزن نیز، بیسکویت مربایی به دلیل کالری کمی که دارد و از هیچ مواد رنگی و اسانسی استفاده نشده است، محدودیت مصرفی نیز نخواهد داشت. می‌توانید از انواع مربا‌ها برای طعم‌های متنوع این بیسکوییت و حس خوشایند برای استقبال کودکان بهره گیرید.

از دیگر انواع بیسکویت و دسر‌های عصرانه می‌توان به بیسکویت بادام، دسر بیسکویتی، قویماق، بلینی، پیروک مرکبات، تارت گردویی، اشترودل سیب و… اشاره کرد.

مواد لازم

  • آرد: ۱ فنجان
  • شکر: ۱۰۰ گرم
  • کره: ۱۰۰ گرم
  • زرده تخم مرغ: ۱ عدد
  • وانیل: نصف قاشق غذاخوری
  • مربای توت فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
بیسکویت مربایی

 

مراحل پخت

۱: کره و شکر را در یک ظرف مخلوط کنید تا مواد پف کند.

۲: سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه و هم بزنید.

۳: آرد را مرحله مرحله به ظرف اضافه و با مواد مخلوط کنید.

۴: ۱۰ دقیقه به خمیر استراحت دهید و روی آن را بپوشانید.

۵: بر روی سینی فر یک کاغذ شیرینی پزی قرار دهید و خمیر را بر روی آن ریخته و صاف کنید.

۶: با یک قالب طرح مناسب بر روی خمیر قالب دایره‌ای شکل بزنید.

۷: حالا با یک قالب کوچک‌تر در وسط نصف خمیر‌های برش داده شده نیز برای طرح روی بیسکویت، دوباره قالب بزنید و شکل وسط بیسکویت را درآورید.

۸: بعد از اتمام قالب زنی خمیر، فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم و به مدت ۶ تا ۸ دقیقه در فر بگذارید.

۹: بعد از اینکه بیسکویت‌ها سرد شد، بر روی نصف بیسکویت‌ها مربای توت فرنگی را بریزید و بیسکویت دیگر را بر روی آن بگذارید.


منبع:
https://www.bartarinha.ir/fa/news/1017091/طرز-تهیه-بیسکویت-مربایی-عصرانه‌ای-دلپذیر

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا